Melanie van Hoeve

Melanie van Hoeve

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen en mijn energie van stromen? Mijn energie gaat stromen van contact, oprecht contact met mezelf en met anderen. Het gaat in mijn leven en werk om dingen doen waar ik energie van krijg. Wanneer ik bij deelnemers aan trainingen en coachingsessie’s kwartjes zie vallen; als mensen plotseling zichzelf weer herinneren of hervinden, dan bloei ik op.

Kijken naar processen

Door vanuit verwondering te kijken naar processen tussen mensen kunnen er inzichten ontstaan, die uitblijven als je vastzit in schema’s in protocollen. Doordat mijn lef om te leven is gegroeid in de afgelopen jaren, durf ik steeds meer los te laten. En dat heeft fascinerende gevolgen.

Resultaten boeken

Verwondering is dan ook voor mij een thema geworden waar ik me met liefde aan onderwerp, zeker in de start van processen. En als het dan eenmaal sprankelt en bloeit in een situatie, dan is de tijd rijp om door te pakken. Niet om alles weer terug te stoppen in dat keurslijf, maar wel om resultaten te kunnen boeken. En als er dan iets onverwachts gebeurt, laat ik me weer graag verwonderen door wat er op mijn pad komt.